miércoles, 2 de marzo de 2011

Les jornades de portes obertes a Cases d'en Puig






El cap de setmana passat va ser un de molta activitat a les Cases d'en Puig. Després de la presentació del Cafè El Prat el dijous 24, el divendres 25 es van presentar els nous serveis de ciutadania que ara s'integren dins aquest immoble històric.


El Racó del Món va estar a càrrec dels tasts i pica-pica amb productes de comerç just durant els tres dies de les jornades. Una selecció de xocolates, galetes dolces i snacks salats, a més de sucs de fruites i Cafè del Prat, va ser la que van degustar els que van assistir a la jornada inaugural de divendres. A la imatge superior, la taula de la degustació poc abans de l'arribada dels convidats i autoritats municipals.



Més d'un centenar de persones van omplir les Cases i van poder conèixer els espais del SIAD (Servei d'Informació i Atenció a les Dones), de la Gent Gran, de Mediació Ciutadana i Comunitària, Immigració i Discapacitat. També van poder visitar el nou espai del Racó del Món i conèixer més sobre els productes de comerç just.



El dissabte 26 de febrer al migdia vam oferir un tast diferent i exquisit amb una font de xocolata de comerç just, fruites i galetes. També es va promocionar la Quinoa Real, i els visitants van poder tastar diverses amanides fetes amb quinoa i fussili de quinoa (espirals de pasta). Tot un descobriment per a molta gent que encara no coneix l'alt valor nutritiu d'aquest aliment que prové dels Andes bolivians. El dissabte i el diumenge els visitants van poder tastar i comprar el nou Cafè El Prat, que ja tenim a la venda al Racó.


Quina tentació!


Una forma diferent de gaudir de la xocolata...



Les jornades van tenir activitats tant per als més petits, com el racó del conte solidari que va dinamitzar Anna García, com per als més grans, com la projecció del documental "Ahimsa contra la guerra" del Centre d'Estudis per la Pau. Aquestes "portes obertes" van permetre que molts ciutadans i ciutadanes coneguin un lloc emblemàtic com les Cases d'en Puig i que ara és un punt de trobada acollidor, solidari i de servei a la ciutadania.





Anna García va contar contes als més petits


El Cafè El Prat, ja a la venda al Racó del Món


No hay comentarios: