viernes, 28 de octubre de 2011

Lliurament de les mantes solidàries!


Un projecte que acaba amb la mateixa il·lusió amb la qual va començar fa més d'un any. Ahir en Cases d'en Puig, es va realitzar el lliurament al Centre Alois I de les 36 mantes solidàries teixides per les persones voluntàries del Racó Solidari del CPS Francesc Palau. Aquest acte era l'últim d'una sèrie d'activitats que l'Associació de Familiars d'Alzheimer i la secció de salut pública i consum de l'ajuntament del Prat han dut a terme des del mes de setembre per conscienciar sobre la investigació de les malalties degeneratives.


La regidora de Salut Pública, Ana Fernández, la de Dones i Promoció Social, Alba Bou, la tècnica de solidaritat i cooperació, Isabel Camon, juntament amb les coordinadores del CPS Francesc Palau i del Racó Solidari, van fer lliurament de les mantes a Ma. Rosa Giner, presidenta de l'Associació de Familiars d'Alzheimer i directora del Centre Alois I.


Les regidores i la directiva de F. Palau van destacar la voluntat i el compromís de les integrants del Racó Solidari, que des del primer dia es van implicar amb el projecte d'aquestes mantes. El Racó del Món va col·laborar amb la realització de dues "maratons" de teixit, la primera per realitzar els quadrats de llana i la segona per unir-los i acabar les mantes que quedaven.


Des d'aquí volem agrair a totes i tots els qui van participar en una o una altra fase del projecte, a l'Olivia Ortega, la Raquel Galicia i la Carmen Cruz de F. Palau, i a la extècnica de solidaritat i cooperació, Elena Prades, que va estar molt implicada en aquesta iniciativa. També volem agrair a les persones del Racó Solidari com altres ciutadanes i ciutadans voluntaris que van voler posar el seu quadradet de llana en aquestes mantes que donaran color i calor als usuaris del centre Alois I. Gràcies per ajudar-nos a fer del Prat una ciutat solidària!

1 comentario:

CPS "Francesc Palau" dijo...

No ho podiem haver explicat millor. Moltes gràcies! Ha estat un plaer treballar plegats.