viernes, 15 de enero de 2010

Terratrèmol Haití

L'Ajuntament del Prat convoca a totes les entitats solidàries i a totes les persones que estiguin interessades en col·laborar a una reunió de comissió d’ajut d’emergències per tal de pensar accions ciutadanes que puguin aportar idees per recollir diners o sensibilitzar la ciutadania.

La reunió serà el proper dilluns 18 de gener a les 18,30 hores a la Sala de Reunions de la Planta Baixa, del c. Centre, 28


Des de la Regidoria i, com a Comissió El Prat Solidari, s’ha decidit fer una aportació econòmica de 4.000 € a través del Fons Català de Cooperació al Desenvolupament que ha encetat una campanya immediata d’emergència.


Com ja heu pogut conèixer a través de les notícies el passat dia 12 un terratrèmol va sacsejar Haití i va ocasionar nombroses pèrdues humanes i materials a diferents ciutats del país. Les comunicacions amb la capital han quedat malmeses i es desconeix encara la xifra de morts i ferits, tot i que diverses fonts parlen de centenars i fins i tot de milers de persones desaparegudes.

No hay comentarios: