jueves, 28 de enero de 2010

Dissabte al matí, cercavila solidària amb Haití

Aquest dissabte 30 de gener, entre les 10 i 14 hores, es farà una cercavila solidària que han organitzat diverses entitats culturals, solidàries, de gent gran, juvenils i ciutadans i ciutadanes participant de diferents maneres: punts d’informació, recollida de diners pel carrer amb guardioles, venda de pastissos o xocolata...

Les entitats del Prat, la ciutadania civil i els representants polítics, coordinats per la regidoria de Solidaritat i Cooperació, han constituït una comissió d’Ajuda a Haití que es reuneix periòdicament per fer propostes d’accions per recollir el màxim de diners possible per ajudar a la reconstrucció d’Haití. La cercavila de dissabte és una d'aquestes propostes que s'han tirat endavant.

El recorregut partirà de la cantonada entre coronel San Feliu i c. Lleida, recorrent c.Lleida fins ctra. de la Marina, seguint per Av.V.Montserrat fins c. Ferran Puig, on continuaran fins arribar a la pl. de la Vila on hi haurà paradetes de venda de pastissos fets per un grup de Gent Gran, l'Agrupament EG Conxita Busquets i l'Esplai Sant Pere i Sant Pau i xocolatada del Racó del Món.


No hay comentarios: