jueves, 7 de enero de 2010

Inauguració de l'exposició "Palestina amb els nostres ulls"

El proper dijous 14 de gener tindrà lloc a les Cases d'en Puig la inauguració de l'exposició "Palestina amb els nostres ulls" a partir de les 19 hores. L'acte està organitzat per l'ONG ACSUR-Las Segovias i l'exposició es podrà visitar fins el 3 de febrer.

L'exposició de fotografies és el de treball humil d'un grup de joves de diferents ciutats i pobles d'arreu del país, que el setembre de l'any 2005 van participar en un camp de treball a Betlem, Palestina, mitjançant la Xarxa d'Enllaç amb Palestina.

Amb el material fotogràfic que van recollir i l'experiència personal que els hi va portar el viatge, han creat una exposició de fotos que pensem és un bon mitjà per a donar a conèixer la situació del poble palestí i transmetre les dificultats que porta l'ocupació en la vida quotidiana.

Aquesta exposició té l'objectiu de donar una visió que es desmarqui de tot allò que ens mostren els mitjans de comunicació, del que sentim i veiem a partir de diferents fonts de caràcter oficial, fent de la situació actual a Palestina una realitat molt més propera i palpable.

No hay comentarios: