viernes, 22 de marzo de 2013

El Taller de Cuina amb Quinua Real de Comerç Just!

Quinua Real en gra, pastes (macarrons, espirals, espaguettis) fetes amb farina de quinua i farina de blat, xocolatines amb crispis de quinua, tortetes d'arròs i galetes de quinua... tots aquests productes els trobaràs a la botiga del Racó del Món!

Ahir, dijous 21 de març es va realitzar el Taller de Cuina amb Quinua Real de Comerç Just en la Sala Polivalent de Cases d'en Puig. Com ja us vam comentar en un anterior post, el 2013 va ser declarat per l'ONU l'Any Internacional de la Quinua, i aquesta activitat de sensibilització ens permet donar a conèixer la importància de fomentar el consum i cultiu d'un gra tan complet, nutritiu i complet com la quinua.


Esther Pardo ens va ensenyar dues receptes delicioses i fàcils amb aquest gra mil·lenari


Més de 30 participants al taller, tot un èxit!

La tècnica del Centre de Cooperació, Informació i Comerç Just, Giselle García, va explicar als assistents la  rellevància del consum de quinua de comerç just, a més d'informar sobre la Associació Nacional  de Productors de Quinua de Bolívia (ANAPQUI), d'on procedeix aquest producte. Abans de l'inici del taller, els participants van poder veure un vídeo especial elaborat per la FAO per explicar els objectius de l'Any Internacional de la Quinua.

La tècnica del Programa de Solidaritat i Cooperació, Isabel Camon, explicant els objectius i properes activitats del programa i de la Comissió del Prat Solidari

Paella de Quinua amb verdures i Carxofa Prat, una recepta saborosa i única!

 Quinua amb llet,  unes postres delicioses i sa!

 
Un gra que conté tots els aminoàcids essencials, fàcil de digerir, que no conté colesterol i és apte per persones celíaques... Més complet, impossible!


 
La quinua amb llet, més vitamines i minerals que l'arròs amb llet, una opció deliciosa per a nens i adults!


Agraïm l'entusiasta participació i col·laboració de les persones assistents al taller i estem segurs que la quinua i els altres productes que la contenen (pastes, galetes, xocolatines) passaran a formar part de la seva alimentació diària. En la propera entrada, les receptes!



No hay comentarios: