viernes, 1 de abril de 2011

Èxit del Taller de Cuina amb Quinoa Real!

Susana Aragón, del restaurant Onanuit i
Gastrobar del Cèntric, fent les receptes



El Taller de Cuina amb Quinoa Real realitzat el dijous 31 de març va ser tot un èxit.
Els 34 assistents van aprendre amb Susana Aragón, dels restaurants Onanuit i Gastrobar Cèntric del Prat, com cuinar plats fàcils i exquisits amb la nutritiva i mil·lenària Quinoa Real.


Giselle García, del Racó del Món, explicant les propietats
nutritives del "cereal mare" dels Incas



La Quinoa Real Bio, a la venda al Racó del Món per 3,10 € el paquet

Susana Aragón va realitzar dues receptes senzilles i delicioses: Un taboulé i un saltat de verdures amb quinoa. Els participants del taller van poder degustar les receptes i assaborir la lleugeresa de la quinoa.



Salteat de verdures i taboulé: la quinoa es pot menjar
calenta o freda i combinada amb tot tipus de verdures



El Racó inicia amb aquest taller de cuina un cicle d'activitats
per promocionar els productes d'alimentació de comerç just



La quinoa, lleugera, saborosa i altament nutritiva

A més del alt valor nutritiu que té la quinoa, el fet que sigui un producte sense gluten ha interessat a moltes persones celíaques o que tenen algun familiar o amic amb intolerància al gluten. L'interès que ha despertat el taller de cuina ha estat tal que es realitzarà una segona edició el dimarts 5 d'abril, per la qual ja no queden places.


El proper dimarts 5 d'abril realitzarem la 2ª edició d'aquest taller


Gràcies als assistents al taller pel seu interès
en els productes de comerç just!


Si voleu rebre informació sobre els propers tallers de cuina que organitzarem al Racó del Món, només heu de escriur-nos a: racodelmon@elprat.cat o trucar-nos al 93 479 31 11 (de 17 a 20:30 h)

Agraïm a Susana Aragón per la seva col·laboració per realitzar aquest taller i us convidem a venir al Racó per conèixer la quinoa real i altres productes de comerç just.



No hay comentarios: