jueves, 3 de julio de 2014

"Entre nosaltres - mirades d'una ciutat solidària"- Inauguració exposició i passi de documentalLes entitats Prokarde i Àfrica Viva de la Comissió del Prat Solidari ens envien aquesta invitació:

"Prokarde i Àfrica Viva us volem convidar a el passi del documental i inaugiracio de la exposició ENTRE NOSALTRES, mirades d'una ciutat solidària que hem realitzat amb el suport de l'Ajuntament del Prat. 
L'acte tindrà lloc el proper 3 de juliol a les 19.00h, a la sala d'Actes de la Biblioteca Antonio Martín del Cèntric.

ENTRE NOSALTRES no és una exposició o un documental, sinó molt més és una reflexió col·lectiva en què han col·laborat, desinteressadament, ciutadans i ciutadanes del Prat de diferents edats i condicions, que ens han parlat de valors i sentiments personals, i de convivència.

La solidaritat és un sentiment que suposa veure les coses i les persones amb els ulls del cor, la solidaritat sempre té cara, encara que no sempre la veiem.

La solidaritat neix de l'ésser humà i es dirigeix, essencialment, cap a l'ésser humà. El valor de la solidaritat implica afecte, fidelitat als amics, compassió entesa com a sentiment d'empatia pel dolor d'altres persones, reconeixement de l'altre en la seva dignitat de persona, i universalitat, de tot això parla aquest projecte.

Ens agradaria molt comptar amb la vostra presencia.

Moltes gràcies

Mònica Lorente- Prokarde

Sonia Joaniquet- Àfrica Viva"

No hay comentarios: