miércoles, 11 de junio de 2014

Nous productes de cosmètica natural!




L'oli de Rosa Mosqueta està considerat com un dels més potents hidratants i regeneradors de la pell que es coneixen. L'oli de Rosa Mosqueta ofereix una capacitat extraordinària per estimular la regeneració cel·lular i la cicatrització de la pell danyada. Retarda l'aparició de noves arrugues i línies d'expressió i atenua i suavitza les ja existents. Aporta fermesa i elasticitat a la pell, actuant sobre les cèl•lules generadores del col•làgen, elastina i àcid hialurónic. Actua sobre el foto-envelliment i les taques de la pell, redistribuint la pigmentació de les taques en la pell.El seu ús està molt aconsellat per prevenir les estries en l'embaràs.

En l'actualitat, l'oli de Rosa Mosqueta ha revolucionat la cosmètica. Pocs components naturals ofereixen tants avantatges a la nostra pell. Ara, podeu trobar a la botiga del Racó del Món nous productes de Rosa Mosqueta del nostre proveïdor Equimercado, com una Crema Corporal, un Gel de Bany i una Crema Reparadora de Peus, ideal per posar els teus peus a punt per l'estiu!


També ha arribat la crema més sofisticada de la línia de cosmètica natural d'Equimercado, la crema facial "pell sedosa", una crema a base d'oli d'argán, oli d'alvocat i mantega de karité. La combinació d'aquests tres extraordinaris productes, rics en àcids grassos essencials i antioxidants està especialment indicada per a la cura en profunditat de pells mixtes i seques. Combat les arrugues i els símptomes d'envelliment, deixant una pell suau, fina i tersa, el denominat efecte "pell sedosa".

No hay comentarios: