viernes, 6 de septiembre de 2013

Novetat! Cafè verd per a dietes depuratives!


Cafè cru sense torrar per a dietes depuratives i antioxidants

Els grans de cafè cru contenen àcid clorogènic que desapareix quan es torra el cafè. Aquest àcid té propietats anti inflamatòries i antioxidants. A més ajuda a transformar en energia calorífica el greix acumulat, per la qual cosa se li atribueix al cafè verd una acció aprimant. Diversos estudis han avaluat que el cafè verd pur incrementa significativament tant la pèrdua de pes com la proporció entre la massa muscular i el greix.

El cafè verd és un excel·lent tònic a causa de les seves facultats de regeneració, alhora que ajuda a combatre els radicals lliures gràcies a les seves propietats antioxidants.
Aquest cafè 100% aràbica no conté additius ni conservants, directe del productor a la teva tassa.

El cafè verd té un sabor lleugerament amarg, per la qual cosa es recomana acompanyar de mel o sucre. Amb prou feines desprèn aroma.

Cafè de Comerç Just conreat per cooperatives de camperols/as respectant els Drets Humans, el Medi ambient i la Justícia Social. El cafè verd d'Agricultura Ecològica és conreat sense abonaments ni pesticides químics.

Si el que vols és aprimar amb un producte efectiu, natural, biològic i a més, de comerç just, el cafè verd és la teva opció. Ja ho tens a la venda en la botiga del Racó del Món!



(Amb informació d'Alternativa 3)

No hay comentarios: