jueves, 20 de junio de 2013

Una recepta amb la nova canyella en pols de Sri Lanka!



La canyella reforça la funció digestiva, alleuja la congestió i inflamació de músculs i articulacions, redueix les molèsties menstruals i estimula la circulació sanguínia. Amb la nova canyella en pols Ethiquable que tenim a la botiga del Racó del Món podràs donar un toc diferent als teus plats i postres!


Els  600 productors de canyella  de la cooperativa SOFA de Sri Lanka tenen garantit un sou digne amb la venda d'espècies i te. La canyella de Sri Lanka és coneguda pel seu perfum intens i profund. Prova aquesta deliciosa recepta!

Rotlles de canyella de comerç just
Ingredients:

1 placa de pasta de full
3 cullerades de sucre BIO Paraguai de comerç just
1 cullerada de canyella en pols de comerç just
1 ou batut (o una mica de llet)
4 cullerades de sucre glacé de comerç just
3 cullerades de suc de llimona

Preparació:

Barregem el sucre BIO Paraguai i la canyella en pols de comerç just
Estenem la placa de pasta de full i hi escampem la barreja.
Comencem a cargolar la placa per una punta i fins al final mirant que quedi força premsada. Amb un ganivet molt esmolat, tallem espirals d'un dit de gruix (més o menys).
Posem les espirals (separades, que creixen força) a la safata de forn i les pintem amb ou batut o llet. Ho posem a coure uns 10 minuts a 220 ºC

Per preparar la glaça barregem el sucre glacé de comerç just amb el suc de llimona fins que quedi una pasta homogènia. Quan surtin les espirals del forn, les pintem amb la glaça per sobre.

No hay comentarios: