Sabies que la llet de coco enforteix el sistema immunològic i les defenses del cos, a més d'ajudar a les dietes pel seu alt contingut en fibra?
Us presentem la llet de coco BIO que ha arribat a la botiga del Racó del Món, una llet importada per l'empresa alemanya GEPA i que prové de Ma's Tropical Foods a Sri Lanka. El comerç just no solament beneficia als treballadors d'aquesta cooperativa, sinó que també beneficia als recol·lectors de coco. Una llet deliciosa i nutritiva que és molt usada en la cuina asiàtica en plats salats, postres i begudes.
Us deixem una recepta per a un aperitiu fresc que podeu gaudir en la propera nit de Sant Joan!
Gotet de llet de coco de comerç just i meló
- 200cc de llet de coco BIO de comerç just
- 200 cc de llet sencera
- 1 cullerada de sucre de canya de comerç just BIO del Paraguai
- Coco ratllat BIO de comerç just
- 1 meló tipus gàl.lia
Preparació:
1 .- Amb l'ajuda d'una cullera de París, feu boles amb la polpa del meló. Punxeu-ne un parell a cada broqueta, i reserveu-ho.
2 .- Mulleu la vora dels gotets en un plat amb una mica de la llet de coco i tot seguit en un altre amb una mica de coco ratllat. Deixeu-ho assecar.
3.-Tritureu la resta de la polpa del meló amb la llet de coco, el sucre i la llet.
Muntatge
Poseu la broqueta amb les boles de meló dins del got i ompliu-lo amb la barreja de coco, sucre i meló triturat.
(Aquesta recepta és una versió amb ingredients de comerç just d'una recepta del blog Les receptes de Sant Hilari)
No hay comentarios:
Publicar un comentario