martes, 30 de abril de 2013

Les Jornades del Prat Solidari arrenquen amb el Sopar Solidari!


Activitats per difondre els valors de la cooperació, la solidaritat, el comerç just, els drets humans i la pau... Com cada any, les activitats de les 20es. Jornades del Prat Solidari tractaran aquests temes per sensibilitzar a la ciutadania del Prat i difondre els projectes de les entitats que conformen la Comissió del Prat Solidari.

El programa culminarà el dia de la Festa del Prat Solidari i del Comerç Just, que aquest any coincideix amb el Dia Mundial del Comerç Just (11 de maig), una activitat molt important pel Racó del Món ja que ens permet apropar a la ciutadania als valors i principis del Comerç Just i la Banca Ètica. Donarem més informació sobre les activitats de la festa en aquests dies.


L'activitat inicial d'aquestes jornades és el Sopar Solidari, que a més de reunir a les entitats i persones solidàries del Prat, vol recaptar fons per al projecte d'un àpat diari per als infants de les escoles bressol dels campaments de refugiats saharuís de Tindouf. Podeu comprar ja els tiquets a la botiga del Racó del Món.

No hay comentarios: