Isabel Camon, Tècnica de Solidaritat i Cooperació, explicant la recepta a les participants
i la seva ajudant, Simona Simion, companya de treball a Cases d'en Puig
El dijous 14 de febrer es va realitzar el primer taller de rebosteria amb productes de comerç just de l'any 2013. El programa de Solidaritat i Cooperació de l'Ajuntament del Prat va organitzar aquesta activitat gratuïta en la Sala Polivalent de Cases d'en Puig. Isabel Camon, tècnica de Solidaritat, va ensenyar a les 38 persones assistents al taller una recepta senzilla i deliciosa, bunyols de taronja. Com podreu veure en la recepta que us detallem en el següent post, alguns dels ingredients provenen del comerç just, com el sucre, la canyella i la xocolata.
Tot un èxit de participació: 38 assistents!
Els bunyols van quedar riquíssims i van ser degustats per les assistents. Isabel va demostrar diferents formes de presentar-los (un suggeriment de presentació és acompanyar-los amb una crema anglesa de taronja, la recepta de la qual també us donem en el post següent).
Agraïm a Simona Simion, companya de treball de Cases d'en Puig la seva col·laboració en la realització del taller!
Sucre BIO de Panela de l'Equador, sucre BIO del Paraguai, xocolates de 55% i 70% de cacau, coco ratllat, canyella, sucre glas, sèsam... tota una varietat de productes per elaborar exquisides receptes amb la qualitat i sabor del comerç just!
No hay comentarios:
Publicar un comentario