viernes, 15 de febrero de 2013

Bunyols de taronja de comerç just - La recepta



Ingredients:


3 ous
1 iogurt
250 gr. de farina
1 taronja gran
1 cullerada d’oli d’oliva
1 sobre de llevat en pols
Oli per fregir
1 cullerada de Cointreau
200 gr. sucre de comerç just
Canyella de comerç just
Xocolata de comerç just



Rentem molt bé la taronja fregant-la amb un raspall, la tallem a trossets amb pell i tot. Si voleu podeu pelar-la primer i retirar la pell blanca.








Després la tritureu amb la batedora elèctrica.










Posem en un bol la taronja triturada i la batem juntament amb el iogurt, els ous, la cullerada d’oli, un raig de Cointreau (opcional) i el sucre.











Afegim la farina, el llevat i ho barregem.




 







Amb l’ajuda de dues
culleres anem tirant la pasta a l’oli calent, formant els bunyols.



















Els retirem de la paella i els posem a sobre de paper de cuina per treure l’excés d’oli.







Els ensucrem amb sucre o sucre en pols i canyella en pols, o els banyem amb la xocolata de comerç just, que fondrem en el microones o en bany maría



 


Bunyols amb crema anglesa de taronja

CREMA ANGLESA DE TARONJA

Ingredients :

2 rovells d’ou, tres cullerades de sucre de comerç just, pells de taronja, 200 cl. de llet.
Opcional, una cullerada de licor de Cointreau o Gran Manier.

Reservem una mica de llet i la resta la posem al foc en un pot amb pells de taronja perquè agafi sabor. En un bol batem els rovells d’ou, el sucre i finalment la llet que hem reservat.

Abans que comenci a bullir la llet retirem el pot del foc, retirem les pells de taronja i li afegim la barreja que hem preparat i tornem a posar-ho a foc baix perquè qualli poc a poc. La crema no ha bullir i quan comenci a espessir retirar-la i deixar-la refredar.

Bunyols banyats en xocolata de comerç just



No hay comentarios: