Ingredients:
3 ous
1 iogurt
250 gr. de farina
1 taronja gran
1 cullerada d’oli d’oliva1 sobre de llevat en pols
Oli per fregir
1 cullerada de Cointreau
200 gr. sucre de comerç justCanyella de comerç just
Xocolata de comerç just
Rentem molt bé la taronja fregant-la amb un raspall, la tallem a trossets amb pell i tot. Si voleu podeu pelar-la primer i retirar la pell blanca.
Després la tritureu amb la batedora elèctrica.
Posem en un bol la taronja triturada i la batem juntament amb el iogurt, els ous, la cullerada d’oli, un raig de Cointreau (opcional) i el sucre.
Afegim la farina, el llevat i ho barregem.
Amb l’ajuda de dues
culleres anem tirant la pasta a l’oli calent, formant els bunyols.
Els retirem de la paella i els posem a sobre de paper de cuina per treure l’excés d’oli.
Els ensucrem amb sucre o sucre en pols i canyella en pols, o els banyem amb la xocolata de comerç just, que fondrem en el microones o en bany maría
Bunyols amb crema anglesa de taronja
CREMA ANGLESA DE TARONJA
Ingredients :
2 rovells d’ou, tres cullerades de sucre de comerç just, pells de taronja, 200 cl. de llet.
Opcional, una cullerada de licor de Cointreau o Gran Manier.
Reservem una mica de llet i la resta la posem al foc en un pot amb pells de taronja perquè agafi sabor. En un bol batem els rovells d’ou, el sucre i finalment la llet que hem reservat.
Abans que comenci a bullir la llet retirem el pot del foc, retirem les pells de taronja i li afegim la barreja que hem preparat i tornem a posar-ho a foc baix perquè qualli poc a poc. La crema no ha bullir i quan comenci a espessir retirar-la i deixar-la refredar.
Bunyols banyats en xocolata de comerç just
No hay comentarios:
Publicar un comentario