Un dolç tradicional fet amb productes solidaris
Ahir dilluns 29 d'octubre, el Programa de Solidaritat i Cooperació de l'Ajuntament del Prat va organitzar un taller de rebosteria amb productes de comerç just, en aquesta oportunitat la naturòpata Esther Pardo ens va ensenyar a fer els tradicionals Panellets amb sucre, cacau, xocolata, cafè i coco ratllat de comerç just.
Isabel Camon, explicant els valors i principis del Comerç Just
Abans de començar amb la elaboració dels panellets, la tècnica del programa de Solidaritat, Isabel Camon, va explicar als assistents les característiques i beneficis dels productes de comerç just. La tècnica del Racó del Món, Giselle García, va afegir informació sobre les cooperatives que produeixen els ingredients utilitzats en la recepta.
Productes de Comerç Just utilitzats en la recepta i que podràs trobar en la botiga del Racó del Món
Panellets de cafè, xocolata, coco, pinyons...
Més de 30 assistents van omplir la Sala Polivalent de Cases d'en Puig
Esther Pardo comença la preparació dels panellets amb l'ajuda de Àgata
La coneguda naturòpata i professora de cuina natural, Esther Pardo, va destacar els beneficis de la cuina natural i casolana i la importància dels productes de qualitat en la nostra alimentació diària.
Productes BIO de Comerç Just: sucre de canya de Paraguay, cafè soluble de Colòmbia,
cacau pur de Bolívia, qualitat i preus justs per a milers de famílies camperoles
Podreu trobar la recepta dels Panellets i altres receptes de rebosteria i cuina de comerç just clicant aquí
No hay comentarios:
Publicar un comentario