martes, 30 de octubre de 2012

Taller de Panellets de Comerç Just:Tradició i solidaritat!

Un dolç tradicional fet amb productes solidaris

Ahir dilluns 29 d'octubre, el Programa de Solidaritat i Cooperació de l'Ajuntament del Prat va organitzar un taller de rebosteria amb productes de comerç just, en aquesta oportunitat la naturòpata Esther Pardo ens va ensenyar a fer els tradicionals Panellets amb sucre, cacau, xocolata, cafè i coco ratllat de comerç just.


Isabel Camon, explicant els valors i principis del Comerç Just

Abans de començar amb la elaboració dels panellets, la tècnica del programa de Solidaritat, Isabel Camon, va explicar als assistents les característiques i beneficis dels productes de comerç just. La tècnica del Racó del Món, Giselle García, va afegir informació sobre les cooperatives que produeixen els ingredients utilitzats en la recepta.

Productes de Comerç Just utilitzats en la recepta i que podràs trobar en la botiga del Racó del Món

 Panellets de cafè, xocolata, coco, pinyons...



 Més de 30 assistents van omplir la Sala Polivalent de Cases d'en Puig

Esther Pardo comença la preparació dels panellets amb l'ajuda de Àgata



La coneguda  naturòpata i professora de cuina natural, Esther Pardo, va destacar els beneficis de la cuina natural i casolana i la importància dels productes de qualitat en la nostra alimentació diària.

Productes BIO de Comerç Just: sucre de canya de Paraguay, cafè soluble de Colòmbia,
cacau pur de Bolívia, qualitat i preus justs per a milers de famílies camperoles


El taller va ser tot un èxit perquè va tenir un aspecte molt participatiu i alguns dels assistents van poder col·laborar amb Esther Pardo i fer ells mateixos panellets de diversos sabors.



  
 
Agraïm a Esther Pardo i a la seva ajudant Àgata, així com a les persones assistents al taller, molt entusiastes i interessades en el comerç just. Properament informarem d'altres tallers i activitats relacionades amb solidaritat, cooperació i comerç just que es duran a terme en Cases d'en Puig.

Podreu trobar la recepta dels Panellets i altres receptes de rebosteria i cuina de comerç just clicant aquí


No hay comentarios: