miércoles, 10 de octubre de 2012

Nous postres preparats de Comerç Just!



Fàcils i ràpids de preparar, et conquistarà tant el seu sabor com la seva senzillesa en la manera d'elaboració. La qualitat dels seus ingredients, produïts sota criteris de Comerç Just i d'agricultura ecològica, sense colorants, ni conservants ni additius de síntesi, t'ofereix la oportunitat de provar i compartir am els teus amics i família, uns postres deliciosos i naturals.


Púding de xocolata
El dolç sabor del sucre de canya d'aquest producte prové de la cooperativa Manduvirá de Paraguai. Manduvirá agrupa un total de 1.500 associats de la regió de Rierols i Esteros que s'uneixen per transformar i comericalitzar sucre de canya BIO i altres productes agrícoles així com per disposar de crèdit, capacitació i serveis socials.
El fi i aromàtica cacau en pols prové de República Dominicana, concretament de la cooperativa Conyac que agrupa un total de 9.000 petits camperols que han trobat en l'agricultura ecològica i el comerç just uina forma de fer sostenibles els seus cultius.

Preparat per a brownies
Atreveix-te a preparar aquests deliciosos brownies per als teus amic i família. Són excel•lents per a l'esmorzar i el berenar, acompanyat de llet per als més petits, i de cafè o te de Comerç Just per als més grans.
La xocolata d'aquest producte prové de cooperatives de cacau del Perú i República Dominicana. El sucre utilitzat per a aquest producte és sucre de canya produït a Maurici i comercialitzat per Craft Aid, una ONG local de les Illes Maurici que dóna suport als camperols de la canya de sucre ajudant-los en els seus processos de certificació i mitjançant projectes socials ne les comunitats camperoles.
Un dels gran projectes de Craft Aid ha estat el desenvolupament d'una planta de processament de sucre amb l'objectiu de donar més valor afegit a la canya de sucre de les famílies camperoles a les quals dóna suport. La part d'empaquetat de la planta forma part del programa d'inserció socio-laboral que té Craft Aid. Aquesta planta fa servir en la seva majoria a persones amb alguna discapacitat.

Assaboreix i gaudeix amb els teus els nous postres preparats de Comerç Just i d'Agricultura Ecològica. Una autèntica delícia!

(amb informació d'Intermon Oxfam)

No hay comentarios: