miércoles, 2 de mayo de 2012

Maig, el mes del comerç just!


Què és la Festa del Comerç Just i la Banca Ètica?
És una activitat educativa i lúdica que neix fa dotze anys amb l’objectiu de sensibilitzar i informar la ciutadania catalana sobre les condicions del comerç internacional i les seves conseqüències en els països del Sud. El propòsit és transmetre el missatge del comerç just i la banca ètica, per tal que la ciutadania apliqui les propostes en el seu dia a dia.

La 13à edició de la Festa se celebrarà entorn el 14 de maig coincidint amb el Dia Internacional del Comerç Just a més de 90 municipis de Catalunya, i amb la participació de més de 250 entitats. La festa a Catalunya s’adhereix al Dia Internacional de Comerç Just que se celebra a més de 800 ciutats de tot el món.

A la ciutat del Prat, aquesta festa se celebrarà el dissabte 19 de maig a l'entorn del Cèntric, conjuntament amb la Festa del Prat Solidari. Hi participarem les entitats solidàries del Prat amb difusió de projectes, venda de productes i activitats diverses a l'entorn dels valors de la solidaritat, la cooperació i el comerç just i responsable.

La botiga del Racó del Món us invita a conèixer els productes de comerç just (alimentació, artesania, roba, complements, cosmètica natural...) que durant tot aquest mes tindran descomptes i promocions especials per celebrar la Festa del Comerç Just i la Banca Ètica.



Especial Dia de la Mare!

Una postal de regal amb la teva compra del Dia de la Mare!
Packs personalitzats de cosmètica natural, artesania, alimentació...





Tots els dijous de maig:

10 % de descompte en compres superiors a 5€!



Festa del Comerç Just i la Banca Ètica:

Degustació de productes de comerç just i ofertes especials en una selecció de productes d'alimentació i artesania. Dissabte 19 de maig a l'entorn del Cèntric. Des de les 11h.


Us hi esperem!

No hay comentarios: