miércoles, 23 de mayo de 2012

El Racó del Món en la Festa del Comerç Just!


El dissabte 19 de maig es va celebrar la Festa del Comerç Just i la Banca Ètica a la nostra ciutat. Aquesta festa, que des de fa tres anys es celebra de forma conjunta amb la Festa del Prat Solidari, és un esdeveniment on les entitats solidàries del Prat i el Centre d'Informació, Cooperació i Comerç Just El Racó del Món, fan difusió dels seus projectes per apropar a la ciutadania a temes com la solidaritat, el consum responsable, les diferències Nord- Sud i la cooperació amb els països del Sud.



El nostre jove voluntari Jan a la parada del Racó del Món a la Festa

Al llarg del matí es van realitzar diferents activitats: degustació de cafè de comerç just, Cafè El Prat, venda de polseres solidàries, degustació de cuina del Marroc, Romania i El Salvador, jocs infantils del món i animació amb Tum-Tum Prat.


El Racó del Món va donar informació sobre els productes d'alimentació i artesania que es venen a la botiga del centre

La ciutadania va participar en el sorteig del lot de productes de comerç just que donava El Prat Solidari

La parada del Racó i la varietat de productes d'alimentació van ser d'interès per als mitjans de comunicació que van informar sobre la Festa


L'Alcalde del Prat, Lluís Tejedor i la tècnica del Programa de Solidaritat i Cooperació, Isabel Camon, fent el sorteig del lot de productes del Racó del Món

A la tarda, abans de finalitzar la jornada, es va realitzar el sorteig del lot de productes de comerç just que donava El Prat Solidari. L'alcalde del Prat, Lluís Tejedor, amb la Regidora de Dona i Promoció Social, Alba Bou, la tècnica del Programa de Solidaritat i Cooperació, Isabel Camon i nens i nenes que participaven a la Festa, van posar així el punt final a una jornada solidària i participativa.



El Grup Els Bitxos, durant la seva actuació a la Festa

No hay comentarios: