domingo, 24 de octubre de 2010

Diàlegs amb una pausa solidària



Els participants de la jornada es van interessar
pels orígens dels productes de Comerç Just



El divendres 22 d'octubre passat, es va celebrar al Prat la jornada "Diálogos locales sobre la agenda de la cohesión social. Retos para la cooperación descentralizada con América Latina. La agenda local sobre cambio climático", en el marc de la plataformaURBsociAL. La plataforma URBsociAL és un espai de diàleg entre governs locals i regionals europeus i llatinoamericanas compromesos amb les polìtiques públiques promotores de la cohesió social.

A més del Prat, la Diputació de Barcelona va impulsar aquests diàlegs en diferents municipis de la província: L'Hospitalet, Santa Coloma de Gramenet i Sant Cugat del Vallès.




A la pausa-cafè de la jornada, que va tenir lloc al Centre Cívic Sant Jordi Ribera Baixa, els participants van degustar productes de Comerç Just del Racó del Món: Cafè, sucs naturals, galetes, snacks i xocolates. Aquests productes es fan amb ingredients provinents de Llatinoamèrica: Fruita del Brasil, café de Colòmbia, cacau de Bolívia, mel de Xile i cereals dels Andes, la venda dels quals garanteix un preu just a les cooperatives productores.



Un refrigeri diferent i solidari




No hay comentarios: