jueves, 17 de diciembre de 2009

DIJOUS DIA 17 DE DESEMBRE DE 2009 A LES 19.30 A LA PLAÇA SANT JAUME



Us reproduïm la convocatòria de concentració de recolzament a l'Aminetou Haida d'avui a la Plaça Sant Jaume:

“Sóc una defensora dels drets humans d’una forma no violenta. Soc una pacifista. He escollit com a via de resistència el pacifisme”

SALVEM LA VIDA D’ AMINATU HAIDAR. Totes som Aminatu Haidar

DIJOUS DIA 17 DE DESEMBRE DE 2009 A LES 19.30 A LA PLAÇA SANT JAUME

PORTEU ESPELMES I FLORS



Com deia la nostra amiga Carmen Magallon al Público "La determinació i valentia de Aminatou Haidar per a portar a terme una acció no violenta tan potent com una vaga de fam, amb el dramatisme que imposa la decisió de posar en joc la vida per a defensar el dret a viure en la seva terra, ha posat sobre la taula un conflicte que duu anys en l'ombra: la situació del Sàhara Occidental, l'únic territori africà pendent de descolonització. Des de la perspectiva dels drets humans, sancionats per l'Assemblea General de les Nacions Unides en la Declaració Universal aprovada el 10 de desembre de 1948, pot un Estat deportar a una persona sense el seu consentiment? Pot un Estat negar a algú el dret a viure en la seva terra?”

Com a feministes antimilitaristes estem al costat de l’Aminatu i de la seva filla i el seu fill...

Us convoquem a totes i tots a donar suport a aquesta dona activista pels drets legítims del poble sahrauí i pel dret de tota persona de viure a casa seva.






No hay comentarios: