jueves, 5 de junio de 2008

Festa del Comerç Just 2008!!!!!!!!!!

La Festa del Comerç Just va començar amb un esmorzar organitzat pel Racó del Món amb productes característics de la botiga, com ara galetes de mel, xocolata i cafè. A l'hora que arribaven els nens es va organitzar una gran sopa de lletres on els nens havien de buscar paraules relacionades amb el Comerç Just i la solidaritat.
A les 11 hores va començar l'activitat més divertida del matí: es va fer un gran mural titulat pels mateixos nens que deia: El Comerç Just. En aquest mural tots els nens es solidaritzaven i donaven una petjada simbòlica amb les seves mans de diferents colors de tinta, per tal de demostrar que ells estan a favor dels principis bàsics d'aquest tipus de comerç. A més, es va fer una gimcana, on van participar no només els nens, sinó els pares també. Aquesta gimcana va consistir en tastar productes de Comerç Just que s'havien d'endevinar, ja que tenien els ulls tapats.
A les 12 hores la Contacontes, Anna García, va oferir un gran conte sobre l'Àfrica als nens i nenes, que van gaudir molt de l'estància. Cada infant portava un punt de llibre, que prèviament s'havia repartit entre les escoles, que portava un "Val". Cada nen que venia amb el punt de llibre s'emportava una borsa amb caramels, sugus i galetes de xocolata. També s'emportaven informació sobre el Comerç Just, informació sobre la nostra botiga i xapes en referència a la recent celebració dels 10 anys d'agermanament amb la ciutat cubana Gibara.
A les 13:30 hores va començar la Festa del Comerç Just per adults. El senyor William, de l'Associació Cubanos per Catalunya es va sumar a la celebració d'aquesta festa oferint, com a acompanyament del refrigeri programat per aquesta hora, la seva especialitat: l'elaboració de "mojitos".
La Festa del Comerç Just de 2008, tot i fer un dia molt dolent amb una pluja intensa, va ser un èxit, i vam gaudir d'un molt bon dia d'activitats, de contes, de mojitos...i de solidaritat.

No hay comentarios: