lunes, 1 de febrero de 2016

El Racó del Món inicia una nova etapa

 El Racó del Món, fundat l’any 2005, ha funcionat durant aquests onze anys com a botiga de comerç just, centre d’informació i sensibilització en temes de solidaritat i cooperació i punt d’informació.
L’experiència acumulada durant aquest temps i la voluntat de millora i adaptació del projecte al context social actual, evidencien la necessitat d’iniciar una nova etapa.
La voluntat és treballar en la revisió i la proposta d’un nou projecte que mantingui la identitat del Racó i que permeti adequar-lo als nous reptes en l’àmbit de la defensa dels drets humans, la cooperació internacional i la solidaritat entre els pobles.
El Racó del Món, en aquesta nova fase, prendrà força com a espai de debat, de reflexió i de sensibilització. També com a espai de creació i desenvolupament de propostes i accions col•lectives que permetin treballar per la millora de la qualitat de vida i la construcció d’un món on la justícia social sigui un dret per a totes les persones.
No hagués estat possible arribar fins aquí sense la feina i la il•lusió de les persones que durant aquests anys han col•laborat amb el projecte ja sigui participant en les activitats, comprant en la botiga o fent difusió dels objectius i activitats del Racó.

A tots ells i elles, moltes gràcies.

No hay comentarios: