lunes, 21 de octubre de 2013

Propostes feministes per una altra economia possible - Taula Rodona d'ACSUR- Las Segovias



L’Associació de Cooperació amb el Sud, ACSUR-Las Segovias, amb el suport del Programa de Solidaritat i Cooperació de l'Ajuntament del Prat, organitza el proper divendres 25 d'octubre una Taula Rodona sobre Propostes feministes per una altra economia possible. 

Les participants seran: 

Sònia Tomàs. Consultora experta en gènere i cooperación internacional
Raquel Coello. UNIFEM -Nacions Unides Dona- Coordinadora del                                     Programa Llatinoamericà de pressupostos sensibles al gènere
Assia Rifaay. Treballadora textil. Sindicalista. Membre del Consell d’Obreres de Tànger (Marroc)

Des de la economia feminista s’està duent a terme un profund qüestionament del sistema socio-econòmic i del mateix concepte de desenvolupament, que equipara benestar amb creixement -i progrés amb industrialització i desenvolupament tecnològic- i deixa en un segon pla les condicions de vida i els drets de les persones. Amb una clara voluntat i compromís de transformació, les teories econòmiques feministes fan propostes per a posar en el centre la sostenibilitat de la vida, i  crear les condicions per a una vida digna de ser viscuda per totes les persones.

De tot això i molt més es parlarà el pròxim 25 d’octubre a les 18:30 hores, a la Sala Gran de la Biblioteca Antonio Martín (Cèntric Espai Cultural). Us hi esperem!

No hay comentarios: