martes, 13 de noviembre de 2012

Nous productes de cosmètica natural!



Entre els nous productes de cosmètica natural, tenim ja les novetats de les línies d'Aloe Vera i d'Arbre de Te.

L'Aloe Vera està recomanat en la cura masculina. La pell de l'home és més grassa i gruixuda i l'aloe vera penetra amb major facilitat, oferint una hidratació més profunda, regulant l'excés de greix i regenerant la pell d'agressions externes com l'afaitat diari.

L'After Shave d'Aloe Vera refresca i hidrata la pell després de l'afaitat. No irrita. La seva alta concentració d'aloe vera repara la pell sensible que ha estat danyada per l'afaitat. Els extractes de ginko i de caléndula calmen i refresquen la pell.

La crema facial d'Aloe Vera - especial homes és una crema dissenyada per a la pell de l'home amb alta concentració en aloe vera i oli de jojoba. Textura no grassa i de ràpida absorció.

L'efectivitat de l'oli de l'Arbre de Te està demostrada contra afeccions de la pell: berrugues, herpes labial i grans d'acne. També combat els fongs de les ungles, peu d'atleta i els polls. A més millora els símptomes de catarros i sinusitis.

L'oli pur d'Arbre de Te ve en dos formats, 20 ml per aplicar unes gotes en tractament de polls,fongs, difusor, i en roll on de 15 ml per tractar directament grans d'acne, berrugues.

La crema facial d'Arbre de Te és una crema no grassa formulada per a pells amb acne. L'arbre de te actua de forma eficaç sobre els grans, reduint-los i evitant l'aparició de nous.


Aquestes línies de cosmètica natural són produïdes per Equimercado- Comercio Justo, és una cosmètica 100% natural, de comerç just, lliure de químics i amb certificació internacional.
 

No hay comentarios: