solidaritat si es fan els bunyols amb productes de comerç just!
Ahir dijous 1 de març, el programa de Solidaritat i Cooperació de l'Ajuntament del Prat va realitzar un taller de rebosteria amb productes de comerç just amb la col·laboració del pastisser Pepe Sánchez i el recolzament del Racó del Món.
El taller va ser dels tradicionals bunyols de quaresma, una recepta en la qual s'ha utilitzat sucre, cacau i xocolata de comerç just. Estan boníssims!
El nostre pastisser col·laborador remenant la massa dels bunyols
Haurem de remenar contínuament la barreja fins que aquesta vagi quedant com una pasta homogènia
Les participants del taller, que van omplir la Sala Polivalent de Cases d'en Puig
Quan veiem que la massa es comença a desenganxar de les parets del pot, ho retirem del foc i comencem a afegir els ous (és millor fer-ho d’un en un: tirem un ou sencer i remenem bé fins que quedi ben absorbit per la massa. Anem repetint aquesta operació amb el altres ous)
El moment dolç del taller: la degustació!
Els bunyols arrebossats amb la barreja de sucre i canyella!
No hay comentarios:
Publicar un comentario