domingo, 14 de noviembre de 2010

Èxit del Café El Prat a la II Jornada d'Entitats

El raconet de la degustació


El dissabte 13 de novembre es va realitzar la primera degustació del Cafè El Prat a la II Jornada d'Entitats del Prat. L'acte, que va tenir lloc al Centre Cívic Sant Jordi Ribera Baixa de la nostra ciutat, va comptar amb la presència de nombroses entitats i ciutadans que van reflexionar sobre l'associacionisme al Prat.




En el moment de la pausa-cafè, més d'un centenar de participants van poder tastar les primeres tasses del Cafè El Prat. El seu sabor intens i bona aroma van ser molt elogiats pels participants de la jornada, alguns dels quals van participar en el tast fet a finals d'octubre per triar aquest cafè de comerç just.



El raconet que havíem preparat per a la degustació es va quedar petit: Tothom volia gaudir d'una tassa de bon cafè! Gràcies a la col·laboració dels organitzadors de la jornada ningú es va a quedar sense provar-ho, fins i tot moltes persones van repetir la experiència Cafè El Prat. (Gràcies David, Arnau i Xavi!)

La propera degustació del nostre cafè de comerç just es farà el proper divendres 19 de novembre al Mercat Municipal del Prat, a les 10:00 a.m. Us hi esperem!

No hay comentarios: