jueves, 16 de septiembre de 2010

Ajuda a Pakistan

El passat mes d’agost van haver unes grans inundacions causades per les fortes que van caure a Pakistan i, que van provocar el desbordament del riu Indus en diferents punts del seu curs.

Aquestes inundacions han fet més de 1600 morts i gairebé 14 milions de persones han estat afectades o desplaçades, a més de més de 288.000 vivendes malmeses, milers d’hectàrees de cultiu inundades, perdudes de reserves i provisions alimentàries, etc. Estem parlant de danys d’un abast tan important com el Tsunami.

L’Ajuntament del Prat, com sempre davant d’una catàstrofe de tal magnitud, va reaccionar d’immediat a través de la donació de 3.000 € de la partida pressupostària d’emergència del Prat Solidari que es van fer arribar al Fons Català de Cooperació al Desenvolupament i, més concretament al projecte 2225. RESPOSTA ALS EFECTES DE LES INUNDACIONS AL PAKISTAN.

Al mateix temps es va obrir un compte corrent per tal de recaptar diners de totes les persones o entitats que vulguin fer alguna aportació, el compta és a la Caixa
i el núm. 2100 0130 12 0200487265,
el compta estarà obert fins desembre i els diners recaptats es traslladaran al mateix projecte del Fons Català de Cooperació.

No hay comentarios: