martes, 16 de febrero de 2010

Caminada per Haití

El proper diumenge 28 de febrer a partir de les 10 hores tindrà lloc una caminada per Haití. La sortida serà des de les Cases d'en Puig i es visitaran els Carrabiners i el Semàfor. Aquesta caminada comptarà amb un esmorzar de galetes i xocolatada.

Són molts els actes que s'estan organitzant per ajudar a la població d'Haití i, nosaltres, El Racó del Món, organitzem aquesta caminada amb la finalitat d'aconseguir sensibilitzar sobre les dimensions de la catàstrofe i la solidaritat envers el poble d'Haití en aquests durs moments.

Tant els diners recollits a les diferents accions que s'han fet, com els del compte corrent i la partida pressupostària de emergència del ajuntament, aniran a parar al Fons Català de Cooperació al Desenvolupament per la planificació d'una reconstrucció del país en clau local.

Recordem que el passat 12 de gener, un terratrèmol va sacsejar Haití i va causar nombroses pèrdues humanes i materials a diferents ciutats del país. L'epicentre del sisme va arribar a 7,3 graus l'escala de Richter i va ser un dels més forts que es recorden a la zona del Carib.

No hay comentarios: