miércoles, 11 de noviembre de 2009

Més de 100 persones Caminen per la Pau


L'ONG ACSUR-Las Segovias va organitzar el passat diumenge 8 de novembre una caminada dins dels actes portats a terme durant aquest any en solidaritat amb el poble palestí.



ACSUR-Las Segovias al Prat de Llobregat ha desenvolupat durant aquest anys diverses activitats i trobades amb l’objectiu de reivindicar el fi del bloqueig i dels bombardeigs a la ciutat de Gaza. Des de la primera setmana de gener, es van succeir les concentracions a la Plaça de la Vila els dissabtes a les 12 del matí com a repulsa als atacs indiscriminats a la població civil palestina des d’Israel.


A més a més, es van portar a terme dues activitats relacionades: un videofòrum amb el documental “Palestina, la veritat assetjada”, editat per la Xarxa d’Enllaç de Palestina i que tracta sobre testimonis de palestins i d’estrangers que viuen a Gaza i Cisjordània i el seu dia a dia amb els checkpoints, atacs i detencions constants i el constant bloqueig des d’Israel; i una xerrada sobre la situació de Gaza en aquells moments, portada a terme per Carlos Sanchís, membre de la Junta Directiva d’ACSUR i expert en el conflicte palestino-israelí.


No hay comentarios: