miércoles, 27 de mayo de 2009

Espectacular Jornada Solidària!

Dissabte passat vam poder gaudir d'un dia ple d'activitats en el que vam poder comptar amb la presència gairebé totes les entitats solidàries del Prat al voltant de les Cases d'en Puig.

La jornada va començar amb una classe de Tai-txi, després vam gaudir d'un esmorzar amb productes de comerç just del nostre centre. A les 11:30 començava una de les activitats amb més èxit del matí: el taller de danses de Bollywood. Tothom va poder aprendre passos d'aquest ball i vam poder veure una exhibició amb deu ballarines.

Un cop acabat aquest taller, a dins de les Cases d'en Puig hi havia una activitat preparada pels nens i nenes: un contacontes sobre l'Àfrica a càrrec de l'Anna Garcia. Més de 40 infants hi van assistir amb els seus pares i mares.

A partir de les 13:30 va començar el final de festa: el taller de salsa cubana i el tastet de menjars dels món a càrrec de Cubanos en Catalunya i la Fundació Ciutadania Multicultural respectivament.

Va ser un dia molt maco en que tothom hi va participar i vam poder informar sobre què es fa en solidaritat i cooperació al nostre municipi.

Properament crearem una fotogaleria perquè veieu què es va fer!

No hay comentarios: