martes, 28 de abril de 2009

L'ACCD obre les convocatòries 2009 de subvencions per a ONG en els àmbits de cooperació, acció humanitària i sensibilització-educació

Amb la publicació al DOGC d'avui, l'ACCD ha obert les convocatòries 2009 per a ONGD en els àmbits de la cooperació al desenvolupament, l'acció humanitària i la sensibilització. Els actors catalans poden presentar projectes destinats a la cooperació al desenvolupament i acció humanitària als diferents països del Sud, així com de sensibilització-educació a Catalunya.

Les convocatòries per a entitats d'enguany representen gairebé la meitat del pressupost de l’ACCD destinat a cooperació al desenvolupament, acció humanitària i sensibilització. Concretament, el 49% (24.250.000€) del total (49.800.000€). Les convocatòries es configuren com el principal instrument econòmic de l’ACCD per a lluitar contra les desigualtats Nord-Sud.


Les convocatòries són un mètode transparent que garanteix la igualtat d’oportunitats entre totes les entitats a través de la concurrència pública. El termini de presentació de propostes a les convocatòries de cooperació, de sensibilització-educació i d'acció humanitària s'allargarà fins el 27 de maig de 2009.

Les bases reguladores d'aquestes subvenciones les podreu trobar a la Regidoria de Solidaritat i Cooperació de l'Ajuntament del Prat de Llobregat o bé a través d'aquest enllaç.

No hay comentarios: