miércoles, 25 de febrero de 2009

Noves activitats El Racó del Món

Dijous 26 de febrer a partir de les 19 hores a Cases d'en Puig
Xerrada amb Laura Quinto, Bòsnia i Hercegovina: Fantasmes de la guerra

Bòsnia i Hercegovina és in país complex, amb moltes realitat que arrosseguen cadascuna els seus fantasmes. La xerrada és la narració d’un viatge a través d’un pais de contrastos, ple de riquesa, però que encara es refà del conflicte arma que va acabar amb un terç de la població musulmana que hi vivia.

Després de la xerrada es projectarà el documental “Zvornik” de Pere Bigas i Enrique Radial. Que parla sobre la situació actual i com la independència de Kosovo fa trontollar la pau.

PROPERES ACTIVITATS DEL RACÓ DEL MÓN
- Xerrada amb Prat amb el Sàhara (12/03/09): Els judicis al Sàhara occidental. Nom ponent: Cristina Navarro Poblet, membre de la missió d'observadors jurídics dels judicis al Sàhara occidental A més a més, s'informarà sobre la campanya de nens i nenes sahrauís de l'estiu per tal d'aconseguir més famílies per acollir durant aquests mesos infants provinents dels campaments.
- Taller Esther Pardo (22-04-09): la naturòpata Esther Pardo ens farà una altra recepta, con en anteriors tallers, amb productes de comerç just. En aquest cas, cuinarà 'Arròs amb curry de mango'.

Properament us donarem més dades d'aquestes i altres activitats

Us esperem!!!

No hay comentarios: