miércoles, 14 de mayo de 2014

Èxit de Biocultura Barcelona 2014!


Del 8 al 11 de maig es va celebrar la Fira BioCultura en el Palau Sant Jordi de Barcelona. L'èxit d'aquesta edició, que va superar el número de visitants de les darreres edicions i va contar amb 700 expositors i més de 400 activitats, consolida aquesta fira com un referent per totes les persones interessades en el món de la sostenibilitat, la ecologia, els productes Bio, el consum responsable i el comerç just.  

Com informa la web de l'Associació Vida Sana, "la 21 edició de BioCultura ha demostrat que la societat vol i es mou per un canvi de rumb, per una alimentació més sana i conscient, per una alternativa ecològica a tots els nivells, i sobretot que exigeix més informació i transparència. Malgrat la crisi (o com a conseqüència d'ella) és necessari rectificar els hàbits de consum cap a un sistema viable, respectuós i sostenible. En aquest sentit, BioCultura ha ofert alternatives i propostes per a aquesta demanda cada vegada més creixent de productes "Bio”, tant a nivell alimentari com en cosmètica, bioconstrucció o agricultura".

Entre els expositors de productes d'alimentació, van estar presents els nostres proveïdors Alternativa 3, Equimercado i Oxfam Intermón. Us deixem imatges dels estands i us animem a visitar aquesta interessantíssima fira en les seves properes edicions. 

Més informació: 



Alternativa 3, proveïdor de productes d'alimentació 
i artesania de la nostra botiga, promocionant el cafè,
 el cacau i el sucre de comerç just




L'estand d'Oxfam Intermón, amb oferta de productes 
d'alimentació i roba de comerç just de la línia Veraluna


Equimercado, amb una selecció de productes d'alimentació de 
comerç just i de cosmètica natural, productes que pots 
trobar a la botiga del Racó del Món

No hay comentarios: