sábado, 18 de octubre de 2008

Campanya Gibara


Ens adrecem a vosaltres per demanar-vos un cop de mà per la nostra ciutat agermanada: Gibara. L'huracà "Ike" ha destrossat tota la ciutat: cases totalment enderrocades, pals i cablejat elèctric trencat, sostres totalment insostenibles... En tota la província d'Holguín hi ha un balanç desolador de la situació i els danys podrien ajudar a ser de milions i milions d'euros.

Ara és quan podem d'actuar. Des de la nostra ciutat podem recolzar la dura tasca de reconstrucció de la zona i és per això que us animem a col·laborar sabent que el Prat és un punt de referència en solidaritat i cooperació:


- Si voleu desenvolupar alguna tasca de voluntariat, si us plau, truqueu si us plau al 93 479 31 11 (horari de dilluns a divendres de 17:00-20:30 i dissabtes de 10:00-13:00 hores)

- Si voleu aportar menjar, roba o sabons, seguiu les indicacions:

o Aportacions econòmiques al compte corrent de "La Caixa" 2100-0130-17-0200468840

o Recollida d'Aliments

§ Paquets d'arròs 1 kg

§ Paquets de Llegums d'1 kg

§ Peix enllatat

o Recollida de Roba nova

§ Roba de vestit d'estiu

§ Roba interior

§ Roba de la llar

o Recollida material higiènic

§ Pastilles de sabó

§ Pasta i raspall de dents

Aquests productes es poden portar als diferents llocs que s'han habilitat com ara els nostre centre d'informació El Racó del Món, el Centre Cívic Jardins de la Pau, el Centre Cívic Ribera Baixa, l'equipament Cívic Delta del Llobregat, La Capsa i el Prat Ràdio.


Gràcies per la vostra col·laboració

Perugorría recolza la campanya d'ajut a Gibara


L'actor cubà Perugorría també està col•laborant en la reconstrucció de la ciutat agermanada amb el Prat. A través de la pàgina web Arte por Cuba, on es recullen donatius a través de subhastes on-line d'obres d'art d'artistes cubans i internacionals.

Perugorría afirma que "el poble de Gibara va ser molt generòs amb tots els artites que han anat allà [...] i aquesta és una manera de contribuir amb la gent que va ser tant hospitalària amb nosaltres".

miércoles, 8 de octubre de 2008

Més informació sobre Gibara

Ens han arribat noves informacions sobre l'estat de la ciutat agermanada amb el Prat, Gibara. Us deixem un video per tal de que us feu una idea del que està passant.


Totes les persones que ho vulguin fer poden deixar els seus donatius al compte de "La Caixa" 2100-0130-17-0200468840